Sanaspray steunt Wereldtoiletdag

Op 19 november is het Wereldtoiletdag. Die dag zet het belang in de kijker van toegang tot schone en veilige toiletten voor iedereen. Vandaag leeft nog 1 persoon op 3 zonder proper toilet. Sanaspray en Pharmamarket besloten samen een actie op te zetten met Join For Water om aandacht te vragen voor dit probleem.

Lees Meer
Sanaspray zoekt co-founder/CEO

Sanaspray is op zoek naar een dynamische Co-founder/CEO die mee aan ons succes wil werken. Ben jij een ondernemer die klaar is voor een uitdaging? Ontdek dan onze vacature.

Lees Meer
Sanaspray in Plus Magazine

Sanaspray geeft in het meinummer van het maandblad Plus Magazine een woordje uitleg over de voordelen van onze toiletpapierspray.

Lees Meer
Europese Commissie wil tegen 2050 komaf maken met verontreiniging

Tegen het midden van de eeuw moet de lucht-, water- en bodemverontreiniging in Europa teruggebracht zijn tot een niveau dat niet langer schadelijk is voor de menselijke gezondheid en voor ecosystemen. Dat is tenminste de ambitie van de Europese Commissie, die daarvoor een actieplan heeft opgesteld. Ze heeft ook tussentijdse doelstellingen voor 2030 opgelijst

Lees Meer
Sanaspray staat in Aqua, het magazine van Aquafin

De Vlaamse watermaatschappijen juichen Sanaspray toe. We helpen hen in de strijd tegen vervuiling van onze waterwegen en de verstopping van de riolen.

Lees Meer
Waarom verstoppen mannen zich op toilet?

Volgens een onderzoek, waaraan 1000 mannen meededen, bleek dat mannen gemiddeld zeven uur per jaar op het toilet zitten – zonder echt naar het toilet te hoeven. Maar weet je ook waarom?

Lees Meer
Sanaspray en Antverpia willen Antwerpen hygiënischer en duurzamer maken

De apothekersketen Antverpia en startup Sanaspray slaan de handen in elkaar om Antwerpen hygiënischer en duurzamer te maken. Ze willen aandacht vragen voor de vele verstoppingen die vochtige doekjes veroorzaken in de Antwerpse waterzuiveringsstations. Als alternatief brengen ze een toilet paper spray op de markt die bovendien verrijkt is met probiotica. De toilet paper spray is niet alleen een duurzaam alternatief voor de vochtige doekjes, maar zorgt ook voor een optimaal fris gevoel na elk toiletbezoek.

Lees Meer
Waar komt het woord WC vandaan ...?

We gebruiken meestal de woorden WC en toilet, wanneer we aangeven dat we naar een andere plek willen gaan. Maar waar komen die woorden nu vandaan?

Lees Meer
Dit zijn de 8 meest opmerkelijke wc-gewoontes wereldwijd

Toiletpapier dat je in een prullenbakje doet in plaats van het door te spoelen, een zogenaamd inspectie-niveau, squatten in plaats van zitten… Een internationaal overzicht van de meest opmerkelijke toiletgewoontes.

Lees Meer
Hoe kan je hemorroiden (aambeien) voorkomen?

Aambeien komen zeer vaak voor. Ongeveer 30% van de volwassenen heeft er ooit last van. Aambeien zijn onschuldig, maar kunnen vervelende symptomen veroorzaken. We geven alvast deze tips om ze te voorkomen.

Lees Meer
NASA looft 31.000 euro uit aan wie de beste “maan-wc” ontwerpt

Het Amerikaanse ruimtevaartagentschap NASA wil in 2024 terugkeren naar de maan, en voor die missie zijn ze op zoek naar… een nieuwe wc. Die wc, die moet kunnen dienstdoen in de ruimte en op de maan, mag ook wel wat kosten. NASA stelt immers een bedrag van 35.000 dollar, of zo’n 31.000 euro, ter beschikking voor wie met het beste ontwerp komt.

Lees Meer
Waarom een toilet paper spray?

Met Sanaspray zorgen we voor een optimale hygiëne na elk toiletbezoek.

Lees Meer